Activitate de toamna la MuresFly

Toamna aceasta activitatea de zbor la MuresFly a fost în toi...si încă nu s-a terminat! Până acum vremea a fost de partea noastră, chiar dacă acum plouă nu suntem supărați.

Ilea Iamina

23 Oct 2017 - 6:19pm

Activitate de toamna la MuresFly

iamina

Monday, October 23, 2017 - 18:19

Toamna aceasta activitatea de zbor la MuresFly a fost în toi...si încă nu s-a terminat! Până acum vremea a fost de partea noastră, chiar dacă acum plouă nu suntem supărați. E doar o bine-meritată pauză de odihnă. Am numărat bobocii la școala de parapantă Modulul Începător, am continuat cu elevii avansați, am zburat cu parapanta în tandem și sărit din avion cu un număr impresionant de pasageri, persoane fără nici o experiență sau pregătire anterioară de zbor. Ieșirile cu parapanta s-au desfășurat pe dealurile din jurul Mureșului (Ernei, Sângeorgiu de Mureș, Fântânele), Rimetea-Colții Trascăului cu decolare de pe deal sau cu mosorul iar salturile cu parașuta la Aerodromul de la Luncani. Dacă doriți să ieșiți din cotidian nu uitați de MuresFly!!!  Avem pasageri și elevi la școala de parapantă de toate vârstele, copii, mămici, bunici, am zburat cu grupuri de studenți, am realizat team-buildinguri, zboruri supriză pentru zile de naștere, cereri în căsătorie, orice eveniment doriți poate fi acompaniat de un zbor cu parapanta sau salt cu parașuta. Nu este nevoie decât de o programare cu câteva zile înainte la numarul de telefon 0732101101. Pe lângă zborul în tandem (ca și pasager neinițiat) avem și Cursul de o Zi pentru parapantă, curs în cadrul căruia veți zbura SINGUR! de pe un deal școală sub supravegherea instructorilor noștri. 

Minunatele zboruri de toamnă continuă la MuresFly, urmate de epicele zboruri de iarnă. Rezervați-vă de pe acum zborul de Revelion la Rimetea-Colții Trascăului!

Vă așteptăm cu drag!

Echipa MuresFly. 

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare